Findmall.com
 


College Sports


Welcome! Log In Register
Adidas NMD Verkoop
Posted by: shanher
Date: November 05, 2018 08:59PM
Dit afgelopen december 2015 bracht het inaugurele Adidas NMD Herren Lage Prijs -silhouet uit in zijn eerste colorway bestaande uit Core Black, en nu heeft het Duitse sportkledingmerk aangekondigd dat het model deze zomer 2016 in een witte variant zal worden aangeboden. Met een ademende Primeknit-constructie, de Het gestroomlijnde ontwerp wordt gedetailleerd met zijn kenmerkende technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen, omdat dit allemaal bovenop een bijpassende zooleenheid van volledige lengte met zijn kenmerkende blauwe en rode EVA-pluggen rust.

Adidas NMD Dames Kopen Officieel de naam Vapor Grey, het slanke model wordt gedefinieerd door zijn ademende primeknit bovenste en EVA-inserts op de tussenzool die is gedrapeerd in de respectieve colorway. De Franse "La Marque Aux 3 Bandes" -tekst, aangevuld met een schone, witte boost sole-eenheid, wat betekent - The Brand with Three Stripes - siert de voorkant van de twee pluggen op elke schoen.

De Adidas NMD Bestel Online wordt in camouflage-iteraties aangeboden als onderdeel van de najaarsopstelling 2016. Elk paar bestaat uit twee paren, weergegeven in zwart-witte kleuren, en wordt bepaald door het thema dat eenvoudigweg prominent aanwezig is op het bovenste deel met mazen en subtiele grafische elementen . Tonale elementen zoals het versterkende vetersysteem, EVA-inzetstukken en suède hiellippen worden steviger, omdat het wordt aangevuld met witte boost-zoolunits.

Als onderdeel van het meesterbrein Japan x Adidas Originals 2016 Collection, te zien in het silhouet van de Adidas NMD Goedkoop in een lifestyle-omgeving, die binnenkort zal debuteren. Het model is eenvoudig ingekleurd in de ingetogen esthetiek van het Japanse streetwear-label en pronkt met een onopvallende make-up met het primeknit-bovenwerk, naast het kenmerkende veter-kooisysteem en de hiel, evenals de zwarte EVA-inserts. Alles naast elkaar geplaatst tegen een witte zool met boost-boost, het model wordt bekroond met een opmerkelijke branding op de tong, zijpanelen en hiel.

De Adidas NMD Verkoop blijft meer iteraties ontvangen voor najaar 2016, omdat deze nu wordt geïntroduceerd in een levendige dieproze "Magenta" afwerking. Net als bij eerdere releases, bestaat de sneaker uit een microrib gebreid bovenwerk met een tweekleurig motief. Tonale elementen omvatten een gewaxt suède hielstuk dat zijn profiel versterkt, een TPU-ooghouderpaneel en EVA-inzetstukken op de hiel. Een frisse wit boost middenzool eenheid compenseert de heldere stijl, terwijl subtiele zwarte accenten worden gezien op de hiel treklipjes en buitenzool.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenprofile.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login