Findmall.com
 


Largemouth & Smallmouth Bass Forum


Welcome! Log In Register
Air Jordan 3 sale
Posted by: dudaad
Date: September 03, 2018 03:58AM
In twee korte dagen zullen we de triomfantelijke terugkeer van de Air Jordan 3 waar te koopzien. Deze Cyber ​​Monday-colorway wordt het eerste paar uitgebracht onder de nieuwe "geremasterde" beweging van Jordan Brand. Uitgerust met een volledig zwart premium lederen bovenwerk, wordt deze Air Jordan 3 vervolgens geraakt door een contrasterende witte zool. De Jumpman op de tong en op de hiel zijn ook in het zwart uitgevoerd om het simpel te houden.

Lifestyle-afbeeldingen van de Air Jordan 3 chepCyber ​​Monday worden genoemd, omdat we slechts enkele dagen verwijderd zijn van de officiële releasedatum. De sneaker wordt voorgesteld als eerbetoon aan de maandag na de Thanksgiving-vakantie en is in wezen doused in een simplistische tweekleurige afwerking. Zwart bedekt het leren bovenwerk en wit is geïmplementeerd voor de rubberen zooleenheid. Afwerkingsdetails zijn onder meer een matzwarte Jumpman-badge op de achterkant en klassiek Jumpman-borduursel dat de tong en inlegzolen sieren.

DeAir Jordan 3 Goedkoop Cyber ​​Monday is slechts een paar dagen verwijderd van de release, wat een voorbode is van de voorgestelde bijnaam, omdat wordt gesuggereerd om hulde te brengen aan de maandag na de Thanksgiving-vakantie. In wezen doused in een simplistische tweekleurige afwerking, domineert zwart het lederen bovenwerk terwijl wit is geïmplementeerd voor zijn rubberen zool-eenheid. Afwerkingsdetails zijn onder meer een matzwarte Jumpman-badge op de achterkant en klassiek Jumpman-borduursel dat de tong en inlegzolen sieren.

De terugkeer van deAir Jordan 3 sale dit jaar begint met een Cyber ​​Monday-colorway, en verwacht wordt dat het silhouet ook in een nieuwe exclusieve graduition-gradueschool wordt aangeboden. Sportief met een gedurfd palet van Dark Purple Dust, Atomic Pink en Blue Cap domineert het grootste deel van het bovendeel, terwijl blauwe details overal prominent aanwezig zijn, met name op de kenmerkende overlays van olifantenprints, tussenzool, kraaggedeelte en binnenvoering. Hints van roze worden ook gezien op de oogjes en branding op de tong, terwijl een witte tussenzool eenheid en paarse stof rubberen buitenzool de algehele samenstelling stolt.

De Air Jordan 3 VerkoopCyber ​​Monday is niet de enige kleurroute van de Air Jordan 3 die deze maand wordt uitgebracht. Aan het einde van de maand zal er ook een exclusief GS-paar in de winkel liggen. Overdekt met Dark Purple Dust in het grootste deel van het bovenwerk van de nubuck, zijn vervolgens blauwe slagen toegevoegd aan de voering, de enkel, oogjes, tussenzool en de kenmerkende olifantenprint die zich om de hiel en de teen wikkelt.

Je kunt de details bekijken op www.willtrval.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login