Findmall.com
 


Largemouth & Smallmouth Bass Forum


Welcome! Log In Register
Nike Air Max 2017 te koop
Posted by: jiago
Date: August 28, 2018 09:02PM


Het nieuwste Air Max-vlaggenschipmodel van Nike wordt vandaag geïntroduceerd, nu we onze eerste officiële blik werpen op de Nike Air Max 2017 Online Bestellen. De Air Max 2017 heeft een volledig ontworpen mesh bovenwerk en heeft een golfpatroon / ontwerp op de mesh zijpanelen terwijl een grote Swoosh ook toegevoegd aan zowel de laterale als de mediale zijde. Een groot verschil tussen de 2017 in vergelijking met de vorige paar Air Max-modellen is het feit dat Nike besloot de Dynamic Flywire te verwijderen die werd geplaatst om de voet vast te zetten. Andere details zijn reflecterende 3M-slagen op de bovenkant en een Air Max-zool.

Net geïntroduceerd, afgelopen oktober, ontvangt de Nike Air Max 2017 te koop de nieuwste colorway voor zijn groeiende line-up, dit keer met het klassieke Deep Royal Blue-thema. Het pronken met de bepalende tint over zijn frontale gedeelte, die vervaagt naar hyper kobalt en zwart naar zijn hiel - de gemoderniseerde loper draagt ​​ook een vernieuwd bovenstuk in vergelijking met de traditionele build. Soepeler gaas omvat de samenstelling, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant. Ten slotte wordt het gradiëntthema van de sneaker bekroond met zijn kenmerkende zichtbare luchtkussenunit met de volledige lengte van de sneaker.

Details blijven nog steeds vrij beperkt met betrekking tot de Nike Air Max 2017 outlet, maar van de officiële foto's die in dit hele bericht worden getoond, creëert de stijve mesh-constructie een golvend bovenwerk dat het zijpaneel en de hak ondersteunt voor een head-turning ontwerp dat zeker, goed, golven zodra een aantal kleurstellingen op 7 november aankomen in de maten runs voor heren, dames en kinderen. De kenmerkende Engineered Mesh-constructie voegt een flexibele ventilatie toe aan de voorgrond en helpt bij het stollen van een verloop voordat de reflecterende 3M Swoosh-branding op het zijpaneel wordt bereikt.

Het duurde bijna drie decennia voordat de Nike Air Max 2017 Sale tot wasdom kwam. Eens slechts een verloren ontwerp in het notitieblok van Tinker Hatfield, bleek Air Max Day de perfecte tijd om het medium van de jaren '80 aan de wereld te tonen. Nike Sportswear heeft het silhouet in beperkte oplage buiten de beschikbaarheid van NIKEiD gehouden, maar nu hebben we het bericht dat er een nieuwe kleurstelling staat voor het opbergen van planken in 2017. Deze tonale Olijfkleur heeft een herfstklare ongedwongen hint van kaki groen in het bovenste deel terwijl de tussenzool en buitenzool voegt zwart toe aan de mix.

De Nike Air Max 2017 Korting is opgebouwd uit een uit een stuk geventileerd Flymesh-bovenpaar in combinatie met een gegoten schuimfolie, pluche kraag en flexibele demping. Deze specifieke colorway wordt uitgevoerd in Bright Crimson-tint, die zich ook tot aan de 360 ​​Air Max-zool uitstrekt. De tonale look wordt gecompenseerd door de merknaam Black on the Swoosh en de merknaam White on the tongue.

Je kunt het ophalen www.apparentshoe.com


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login