Findmall.com
 


Largemouth & Smallmouth Bass Forum


Welcome! Log In Register
nike Heren Schoenen
Posted by: asasasasas
Date: February 01, 2018 08:42PM


Dit nieuwe nike Schoenen Juvenate-silhouet van Nike deelt duidelijk verschillende functies met de Nike Roshe One die ongelooflijk populair is sinds de release 3 jaar geleden. Ontworpen als lifestyle-runner voor de vrouwelijke markt. Het biedt volledig inklapbaar bovenmateriaal voor een minimale ruimte in uw bagage. Het luchtige bovenwerk van mesh geeft je comfort en stijl in warme weersomstandigheden en het frame van het honingraatschuim helpt ze hun structuur te behouden, alles zittend op een springerige tussenzool van schuim.


Het eerste nike Heren Schoenen dat je opvalt als je een paar Nike's Juvenates opraapt, is dat ze licht zijn als een veertje. (Serieus, we raden je aan ze snel in de lucht te gooien om hun gewicht volledig te waarderen!) Het volgende dat je waarschijnlijk zult waarnemen, is het feit dat er geen tong is, waardoor deze schoenen gemakkelijk aanliggen en superieur zijn voor sockless-slijtage .

Je vindt ook de nike Dames sale 2018 Juvenates-functie met een volledig inklapbaar, honingraatvormig bovenwerk van de pad, dat de perfecte trifecta vormt van wat je nodig hebt voor zomerse schoenen. Technisch gezien geeft dit extra comfort aan de schoen en een fantastisch ademend vermogen. Praktisch gezien is dit de ideale schoen om in te pakken voor je zomervakantie, want het bespaart de broodnodige ruimte in je handbagage. En laten we eerlijk zijn, we houden ervan dat het honingraatpatroon deze schoen er super schattig doet uitzien!

Een ander favoriet Nike Juvenate kenmerk van deze schoen is er een die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien - het tractiepatroon van de wafel van de buitenzool. Deze kleine piramide kussens (zeker geen technische term) bieden zowel grip als kussen. Dus of je nu op zoek bent naar wat extra pit tijdens je volgende Zumba-les, of een schoen die je de hele dag vrolijk kunt dragen, de Juvenates zijn een goede keuze.

http://www.winkelhao.com/


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login