Findmall.com
 


Walleye Forum


Welcome! Log In Register
Adidas Originals ZX Flux outlet
Posted by: leif25
Date: March 28, 2019 06:36AM
Toen het voor het eerst werd geïntroduceerd, had de Adidas Originals ZX Flux Korting behoorlijk de leiding als het brandpunt van de drie strepen in hun groeiende categorie Originelen. Het silhouet mengde perfect de ongedwongen gevoeligheden met archiverende ZX-hardloopmodellen van de late jaren 80 tot de vroege jaren 90, dus het was het beste van beide werelden. Het paar slaagde er zelfs in Nike's Roshe Run uit te dagen voor een deel van de casual running-markt totdat adidas haar focus veranderde in de steeds groeiende categorie Tubular. Maar de ZX Flux heeft nog steeds de goederen zoals dit unieke bloemenpaar bewijst. De colorway combineert een fotorealistische achtergrond met cartoonachtige overlays in een reeks regenboogtinten voor een grafisch complexe look die zeker de aandacht trekt.

Opnieuw ingericht, de nieuwste editie van de Adidas Originals ZX Flux Sale presenteert de schoen zoals je hem nog nooit hebt gezien. In feite is het zo anders dat je waarschijnlijk niet zou hebben geraden dat het een ZX Flux-model was. Wat we hier hebben, is de ZX Flux ADV ASYM, met een asymmetrisch vetersysteem, alle mesh-bovenwerk, transparante TPU-hielkap en retooled-zooleenheid. Net zijn DNA van Flux nauwelijks vasthoudend, komt de re-verbeelding van het populaire adidas-levensstijlmodel nu naar geselecteerde Europese retailers in deze kastanjebruine colorway, dus wees binnenkort in de VS op zoek naar hen.

Helpen je te ontsnappen uit het sombere winterweer en vaak gedempte sneaker colorways van het seizoen, Adidas Originals ZX Flux outlet geeft je een kleurtje aan je voeten met dit duo van hete roze sneakers. De dames ZX Flux en Tubular worden getrakteerd op de opvallende colorways, gepresenteerd in een tonaal, warm roze bovenwerk voor de originele constructies van elk model.

"Vandaag verschijnt de release van een nieuwe video om de lancering van het Foot Locker-exclusieve Adidas Originals ZX Flux te koop Infinite Possibilities-pakket te vieren .De video is in heel Europa opgenomen en bevat de twee exclusieve kleuren van de nieuwe kicks die op LIT lijken.De ZX Flux ADV is de volgende progressie van de ZX Flux, die zelf een moderne herinterpretatie was van de iconische ZX 8000, en nog steeds beschikt over veel van de meest geliefde ontwerpelementen van de ZX Flux. Alles wat aanwezig en verantwoord is, zijn de gereedschappen, de (enigszins aangepaste) hielkooi, zwevende strepen en het minimale bovenwerk, en ze worden vergezeld door nieuwe details, zoals een nieuwe, gemoderniseerde EVA-tooling, gelaste details en een drijvende hielkooi. "

adidas transformeert de altijd aanwezige Adidas Originals ZX Flux Online Bestellen voor de feestdagen met deze aankomende adidas ZX Flux Plus "Mystic Forest". Als lid van het 'Holiday Pack' van adidas Originals, ziet de afgeslankte versie van de ZX Flux er kaal uit, terwijl de iconische hielkooi wordt gesloopt voor een suede paneel en een nogal Qasa-achtig ondersteuningssysteem. Een gespikkelde marinebasis geeft de illusie van een Primeknit-bovendeel, terwijl alleen de juiste aanraking van rood gunstig blijkt te zijn.
 
Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login