Findmall.com
 


Walleye Forum


Welcome! Log In Register
Adidas Gazelle Online Kopen
Posted by: emmarohan
Date: December 29, 2018 02:57AM
Nadat Adidas Gazelle Waar te Koopdit jaar al een groot aantal nieuwe kleurstellingen heeft uitgebracht, introduceert het een nieuwe look in hun iconische Gazelle-collectie. Retailers grijpen in december is het adidas Gazelle "Color Stripe" -pakket in zwart-witte kleurstellingen. Naast een volledig lederen buitenkant met een onderkant van het gom, zijn de sneakers versierd met cyaan, roze en gele strepen om een ​​beetje smaak aan je winteroutfits toe te voegen.

Adidas Gazelle Sale Nederland gaat op weg naar Rusland voor de volgende editie van hun "City" -pakketten, met twee premium Gore-Tex geïsoleerde versies van de Gazelle. De Gazelle is gemaakt in kleur voor St. Petersburg en Moskva (Moskou) en krijgt een premium leren bovenwerk in kleur naar elk van de Russische steden, terwijl de naam van de stad is gestempeld in goudfolie in zowel Engelse als Russische tekens op tegenovergestelde voeten. En vanwege de ijskoude temperaturen waar Rusland bekend om staat, zorgt adidas Originals ervoor dat elk zijn voeten warm en droog kan houden met Gore-Tex-bescherming.

Sinds we deze zomer de triomfantelijke terugkeer van de Adidas Gazelle Sale nl hebben gezien, is elke versie in suede gebouwd. Dat valt op het punt om dit najaar te veranderen, want de vernieuwde Gazelle die is ontworpen om aan het begin van de jaren negentig te komen, komt in deze onopvallende volledig zwarte leren look. De vermoorde Gazelle heeft niets dan zwart leer en rubber van boven naar beneden, behalve een vleugje goudfolie voor de Gazelle-branding aan elke zijkant.

De triomfantelijke terugkeer van de Adidas Gazelle Online Kopen deze zomer gaat verder met een speciale editie van het "Ostrich Pack". Voor dit nieuwste duo van de vernieuwde Gazelle die we al hebben gezien in een breed scala aan suede kleurstellingen, is het iconische model voorzien van een subtiele aanraking van gestructureerd struisvogelleer voor alleen de strepen van de mediale kant, terwijl de laterale strepen zijn gemaakt van zacht tonaal leer om passend bij het zwarte of goudgele suède.

Het is moeilijk om Adidas Gazelle Opruimingeen comeback te noemen, want het is al vele jaren een van de meest gereproduceerde en versleten modellen in het adidas-archief, maar de Gazelle staat deze zomer op het punt om serieus te pushen in een gerenoveerde vintage constructie. Met extreme aandacht voor detail, repliceert adidas Originals de vorm en materialen van de vroege jaren '90-versie van de Gazelle met eersteklas suède, lederen interieurs en off-white zolen voor een vintage look.
 
Je kunt de details bekijken op www.sneakerebe.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login